Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halszeleteket lisztbe forgatom. Sózzuk és vajon megsütöm. Az édesburgonyát megtisztítom és felkarikázom. Sós vízben megfőzöm. Vajon megsütöm, szép pirosra őket. A halnak a zsiradékában, lisztet pirítok, felöntöm zöldséglevessel és ezzel tálalom a halat és az édesburgonyát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
csordasne
2014.06.18 14:01
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halszeleteket lisztbe, édesburgonyát megtisztítom, édesburgonyával, zöldséglevessel, édesburgonyát, halszeleteket, édesburgonyát, zsiradékában, zöldségleves, felkarikázom, megtisztítom, édesburgonya, Pangasius, Pangasius, átszitált, megsütöm, étvágyat, felöntöm, megsütöm, forgatom, megfőzöm, kockából, tálalom, pirítok, lisztet, pirosra, lisztbe, kívánok, édesburgonya, csomag Pangasius filé, csipet, csomag teavaj, átszitált liszt, zöldségleves kockából,
|
|
|
|
|